Konik d.o.o., Troblje 1, 2380 Slovenj Gradec
02 88 12 170

Korak do čiste pitne vode

Odstranjevalec vodnega kamna HS38

276.20

Prekristalizator vode HydroFLOW HS38

preprečuje nastanek vodnega kamna
enostaven za montažo, ne zahteva posega v vodovodno napeljavo
zmanjša stroške ogrevanja
 odpravi obstoječ vodni kamen
 podaljša življenjsko dobo naprav
 enostaven za montažo
 brez stroškov vzdrževanja
 brez uporabe kemikalij

Na voljo po naročilu

  Odstranjevalec vodnega kamna

HS38 Hydroflow

Vodni kamen nastane zaradi velike vsebnosti mineralov v vodi, ki se pri visokih temperaturah pretvorijo v trdo stanje. Vodni kamen zmanjša učinkovitost in skrajša življensko dobo pralnih strojev, bojlerjev .

 

Odstranjevalec vodnega kamna HydroFLOW HS38

  • preprečuje nastanek vodnega kamna
  • enostaven za montažo, ne zahteva posega v vodovodno napeljavo
  • zmanjša stroške ogrevanja
  • odpravi obstoječ vodni kamen
  • podaljša življenjsko dobo naprav
  • enostaven za montažo
  • brez stroškov vzdrževanja
  • brez uporabe kemikalij

Prekristalizator Hydroflow HS38 zadostuje za velikost enodružinske hiše (cca.120m2)

S svojo inovativno in patentirano zasnovo in edinstvenim, elektronskim signalom, je HS38 primeren za vgradnjo v hiše z do štirimi spalnicami

in lahko zaščititi kombinacijske kotle, kot tudi prezračevalne in neprezračevalne jeklenke.

HS38 je zasnovan tako, da ščiti pred oblogami trdovratnega vodnega kamna v cevovodih gospodinjstev in grelnih elementih in na površinah,

ščiti aparate, kot so pomivalni in pralni stroji, ter omogoča lažje čiščenje pip, umivalnikov in kopalnih kadi.

Kako nastane vodni kamen?

Vodni kamen nastane s formacijo mineralov, ki se raztapljajo v vodi. Ko se voda segreva, ti minerali tvorijo trdo maso na površini cevi in ogrevalne opreme ter ovirajo prenos toplote in blokirajo prenos vode.
 
Hs38 je rešitev za trdovraten vodni kamen v domovih. Za razliko od mehčalca vode, hs38 kemično ne spreminja vode in ne odstranjuje mineralov. Z njegovo pomočjo se rešimo vodnega kamna in hkrati skrbimo za čisto okolje!
 
Težave, ki nastopijo zaradi nabiranja vodnega kamna na ceveh in grelcih lahko z lahkoto preprečite.

Brez skrbi izberite HydroFLOW® sisteme

HydroFLOW® zagotavlja vrhunsko tehnologijo za vodno oskrbo domačim uporabnikom, kot tudi v poslovnih dejavnostih, industriji in ostalim potrošnikom.

Na območjih s trdo vodo je vodni kamen lahko velik problem, saj povzroča blokade, ki zahtevajo zamenjavo opreme in zmanjšujejo učinkovitost ogrevanja za domače uporabnike in tudi industrijo. HydroFLOW® predstavlja najboljšo zaščito pred vodnim kamnom in je zasnovan tako, da ščiti pred oblogami trdovratnega vodnega kamna v cevovodih in grelnih elementih in na površinah. Zasnovan je za zaščito aparatov, kot so pomivalni in pralni stroji, njegova zasnova pa omogoča tudi lažje čiščenje z vodnim kamnom obloženih površin.

HydroFLOW® v industriji ponuja vrsto ugodnosti – kot tudi odpravljanje vodnega kamna, lahko prepreči obraščanje bioorganizmov in ponuja rešitve brez uporabe kemikalij. V znanstveno razumevanje in odkritja vlagamo najboljše, to je vodilni inovacijski izdelek, odlikujejo ga dokazana uporaba in neprimerljiva storitev, prilagojena za naše stranke.

HydroFLOW® HS38 

S svojo inovativno in patentirano zasnovo in edinstvenim, elektronskim signalom, je HS38 primeren za vgradnjo v hiše z do štirimi spalnicami, in lahko zaščititi kombinacijske kotle, kot tudi prezračevalne in neprezračevalne jeklenke. HS38 je zasnovan tako, da ščiti pred oblogami trdovratnega vodnega kamna v cevovodih gospodinjstev in grelnih elementih in na površinah, ščiti aparate, kot so pomivalni in pralni stroji, ter omogoča lažje čiščenje pip, umivalnikov in kopalnih kadi.

Nalaganje vodnega kamna v ogrevalnih sistemih v gospodinjstvih lahko povzroči blokade, ki zahtevajo zamenjavo opreme, zmanjšujejo učinkovitost ogrevanja in s tem povečujejo stroške. Samo 0,8 mm debela plast vodnega kamna lahko zmanjša učinkovitost ogrevanja za kar 10%*. Hs38 je rešitev za trdovraten vodni kamen v domovih. Zasnovan je tako, da zaščiti vaš ogrevalni sistem, kot tudi aparate, kot so pomivalni stroji in pralni stroji ter omogoča lažje čiščenje pip, umivalnikov in kopalnih kadi. Za razliko od mehčalca vode, hs38 kemično ne spreminja vode in ne odstranjuje mineralov. Namesto tega ustvarja električno polje, tako da se vodni kamen v vodi oblikuje v suspenziji, ne pa kot trda obloga na grelnih elementih in površinah cevi. Hs38 se zlahka vgradi okoli obstoječega cevovoda na hladen dovod, kjer se voda segreva, na primer na dovod cilindra za vročo vodo ali na dovod v kombiniran kotel .

SPECIFIKACIJE

• Signalna kontrolna lučka
• Napajalna enota: Vhodna napetost 110-240V AC
• Enota: Vhodna napetost 12V AC/DC
• Največja moč: 1,2 W
• Teža pribl.: 175gramov
• Dimenzije: V 110 x Š 67 x D 30mm
• Največji premer cev 38mm OD
• Dolžina vodnika 3m

Kako deluje HydroFLOW® HS38 

Izmenični električni potencial s povprečno frekvenco ± 150kHz, ki ga ustvari Hydroflow, se širi po celotnem vodovodnem sistemu in razbija delce vodnega kamna. Delovanje izmeničnega električnega potenciala povzroči združevanje ionov, ki povzročajo vodni kamen, v skupke ali kristale. Ko se voda segreva, se običajno ustvarjajo obloge vodnega kamna. Delovanje Hydroflow sistema ustvari skupke ali kristale, ki so zelo stabilni in se ne vežejo na površino cevi, grelcev in prosto odtečejo s tokom vode. Razlika med Hydropath tehnologijo in ostalimi je v tem, da inducira električni signal v vodi in je 30.000-krat bolj učinkovit kot magnetni signal.

Več informacij najdete na strani proizvajalca Hydropath

 ali na https://www.hydroflow.si/

 

OGLED KATALOGA