Konik d.o.o., Troblje 1, 2380 Slovenj Gradec
02 88 12 170

Korak do čiste pitne vode

Akcija!

Zaščita pred vodnim kamnom HydroFLOW Pearl Plus

355.14

HydroFLOW® Pearl Plus

Izkusite prednosti doma brez vodnega kamna s HydroFLOW® Pearl Plus,

vaša rešitev za zaščito pred vodnim kamnom.

Priklop do premera cevi 40 mm.

Zaščita pred vodnim kamnom HydroFLOW Pearl Plus

Ista inovativna tehnologija, nov eleganten dizajn
HydroFLOW® Pearl Plus

Vodni kamen je lahko velika težava na območjih s trdo vodo, saj povzroča zamašitve,
zahteva zamenjavo opreme in zmanjšuje učinkovitost ogrevanja ter s tem povečuje stroške.

Samo 0,8 mm vodnega kamna lahko zmanjša učinkovitost ogrevanja za kar 10 %

Raziskave so pokazale, da uporaba HydroFLOW® Pearl Plus sčasoma privede do zmanjšanja obstoječega in problematičnega trdega  vodnega kamna z ogrevalnih površin.

Manj vodnega kamna pomeni večjo učinkovitost.

zaščita pred vodnim kamnom pearl

Domača zaščita pred vodnim kamnom

HydroFLOW® Pearl Plus, nadgradnja S38, ki je bil prvič razvit v Veliki Britaniji leta 1992, predstavlja vrhunec domače zaščite pred vodnim kamnom.

S svojo inovativno patentirano zasnovo in edinstvenim elektronskim signalom je HydroFLOW® Pearl Plus primeren za vgradnjo v 2-3 družinske hiše do 250m2 z trdoto vode do 25 dh in lahko zaščiti plinske peči, bojlerje, toplotne črpalke, parne savne ipd.
Do premera cevi 40mm.

HydroFLOW® Pearl Plus je zasnovan za zaščito pred trdimi usedlinami vodnega kamna v gospodinjskih cevovodih ter na grelnih elementih in površinah, za zaščito naprav, kot so pomivalni in pralni stroji, ter za lažje čiščenje z vodnim kamnom umazanih pip, umivalnikov in kopalnih kadi.

“Uporabljamo in promoviramo samo opremo, ki ji zaupamo, in izberemo HydroFLOW® Pearl Plus za odstranjevanje vodnega kamna.”

Izdelki Hydropath so enostavni za montažo in ne zahtevajo posega v vodovodno napeljavo.

 

• izboljša kakovost vode
• prepreči pojav vodnega kamna
• uniči bakterije
• montaža brez posega v vodovodne napeljave
• brez kemikalij
• brez vzdrževanja
• brez korozije
• brez skrbi
• brez vodnega kamna

HydroFLOW® zagotavlja vrhunsko tehnologijo za vodno oskrbo domačim uporabnikom, kot tudi v poslovnih dejavnostih, industriji in ostalim potrošnikom.

Na območjih s trdo vodo je vodni kamen lahko velik problem, saj povzroča blokade, ki zahtevajo zamenjavo opreme in zmanjšujejo učinkovitost ogrevanja za domače uporabnike in tudi industrijo. HydroFLOW® predstavlja najboljšo zaščito pred vodnim kamnom in je zasnovan tako, da ščiti pred oblogami trdovratnega vodnega kamna v cevovodih in grelnih elementih in na površinah. Zasnovan je za zaščito aparatov, kot so pomivalni in pralni stroji, njegova zasnova pa omogoča tudi lažje čiščenje z vodnim kamnom obloženih površin.

HydroFLOW® v industriji ponuja vrsto ugodnosti. Odpravlja vodni kamen, prepreči obraščanje bioorganizmov in ponuja rešitve brez uporabe kemikalij. V znanstveno razumevanje in odkritja vlagamo najboljše, to je vodilni inovacijski izdelek. Odlikujejo ga dokazana uporaba in neprimerljiva storitev, prilagojena za naše stranke.

Zakaj Hydroflow?

Nalaganje vodnega kamna v ogrevalnih sistemih v gospodinjstvih lahko povzroči blokade, ki zahtevajo zamenjavo opreme, zmanjšujejo učinkovitost ogrevanja in s tem povečujejo stroške. Samo 0,8 mm debela plast vodnega kamna lahko zmanjša učinkovitost ogrevanja za kar 10%*.

HydroFLOW® Pearl Plus je rešitev za trdovraten vodni kamen v vaših poslovnih prostorih malega podjetja. Močnejša verzija kot tista za gospodinjstva, verzija Pearl , je verzija Pearl Plus zasnovana tako, da zaščiti poslovne ogrevalne sisteme. Zaščiti aparate, kot so pomivalni stroji in pralni stroji ter omogoča lažje čiščenje pip, umivalnikov in kopalnih kadi.

Za razliko od mehčalca vode, HydroFLOW® Pearl Plus kemično ne spreminja vode in ne odstranjuje mineralov. Namesto tega ustvarja električno polje, tako da se vodni kamen v vodi oblikuje v suspenziji, ne pa kot trda obloga na grelnih elementih in površinah cevi.

HydroFLOW® Pearl Plus se zlahka vgradi okoli obstoječega cevovoda na hladen dovod, kjer se voda segreva, na primer na dovod cilindra za vročo vodo ali na dovod v grelnik vode.

SPECIFIKACIJE
• Signalna kontrolna lučka
• Napajalna enota: Vhodna napetost 110-240V AC
• Enota: Vhodna napetost 12V AC/DC
• Največja moč: 1,2 W
• Teža pribl.: 175 gramov
• Dimenzije: V 110 x Š 67 x D30mm
• Največji premer cevi 38mm OD
• Dolžina vodnika 3m

 

 

Pogosta vprašanja

Zakaj ste naredili novo enoto?

Medtem ko je enota HydroFLOW® S38 fantastično delovala pri preprečevanju vodnega kamna in zagotavljanju nemotenega delovanja kotlov, smo menili, da je čas, da naredimo vizualno osvežitev in uskladimo videz enote z njeno učinkovitostjo. Izkoristili smo tudi priložnost za nekaj izboljšav kakovosti življenja, zlasti v smislu enostavne namestitve.

Ali obstaja kakšna razlika v načinu namestitve?

Ja, tukaj je sprememba. “Nožni” del enote je najprej pritrjen na cev z dvema vezima, nato pa je pritrjen glavni del. Odsek “noge” je zdaj lažje namestiti za cevi blizu stene. Za vse podrobnosti si oglejte videoposnetek.

NAVODILO ZA MONTAŽO

 

Ali je mogoče enoto pozneje premakniti?

Da, enoto je mogoče zlahka odstraniti tako, da z nožem ali ploščatim izvijačem odpnete oba dela in nato odrežete vezi.

Prijavi se na novice in prejmi 15% popust pri nakupu.

Uspešno ste se prijavili na novice. Pri nakupu uporabite kodo: NOVO23. Popust ne velja za izdelke v akciji!

Prišlo je do napake. Prosim poizkusite znova.

Konik d.o.o. bo uporabil vaše podatke izključno za obveščanje o novostih iz našega programa.