Konik d.o.o., Troblje 1, 2380 Slovenj Gradec
02 88 12 170

Korak do čiste pitne vode

Akcija!

Zaščita pred vodnim kamnom HydroFLOW Pearl

249.00

HydroFLOW® Pearl

Dom brez vodnega kamna s HydroFLOW® Pearl,

vaša rešitev za zaščito pred vodnim kamnom.

Do premera cevi 24mm

Zaščita pred vodnim kamnom HydroFLOW Pearl

Ista inovativna tehnologija, nov eleganten dizajn

Vodni kamen je lahko velika težava na območjih s trdo vodo, saj povzroča zamašitve, zahteva zamenjavo opreme in zmanjšuje učinkovitost ogrevanja ter s tem povečuje stroške.
Samo 0,8 mm vodnega kamna lahko zmanjša učinkovitost ogrevanja za kar 10 %*.

Raziskave so pokazale, da uporaba HydroFLOW® Pearl sčasoma privede do zmanjšanja obstoječega in problematičnega trdega  vodnega kamna z ogrevalnih površin.
Manj vodnega kamna pomeni večjo učinkovitost.

zaščita pred vodnim kamnom pearl

Odstranjevalec vodnega kamna HydroFLOW Pearl

  • preprečuje nastanek vodnega kamna
  • enostaven za montažo, ne zahteva posega v vodovodno napeljavo
  • zmanjša stroške ogrevanja
  • odpravi obstoječ vodni kamen
  • podaljša življenjsko dobo naprav
  • enostaven za montažo
  • brez stroškov vzdrževanja
  • brez uporabe kemikalij

Prekristalizator Hydroflow Pearl zadostuje za velikost enodružinske hiše (cca.120m2)

S svojo inovativno in patentirano zasnovo in edinstvenim, elektronskim signalom, je Pearl primeren za vgradnjo v hiše z do štirimi spalnicami

in lahko zaščititi kombinacijske kotle, kot tudi prezračevalne in neprezračevalne jeklenke.

Pearl je zasnovan tako, da ščiti pred oblogami trdovratnega vodnega kamna v cevovodih gospodinjstev in grelnih elementih in na površinah,

ščiti aparate, kot so pomivalni in pralni stroji, ter omogoča lažje čiščenje pip, umivalnikov in kopalnih kadi.

Domača zaščita pred vodnim kamnom

HydroFLOW® Pearl, nadgradnja HS38, ki je bil prvič razvit v Veliki Britaniji leta 1992, predstavlja vrhunec domače zaščite pred vodnim kamnom.

S svojo inovativno patentirano zasnovo in edinstvenim elektronskim signalom je HydroFLOW® Pearl primeren za vgradnjo v enodružinske hiše do 120m2 in lahko zaščiti plinske peči, bojlerje, toplotne črpalke, parne savne ipd. Do premera cevi 24mm

HydroFLOW® Pearl je zasnovan za zaščito pred trdimi usedlinami vodnega kamna v gospodinjskih cevovodih ter na grelnih elementih in površinah, za zaščito naprav, kot so pomivalni in pralni stroji, ter za lažje čiščenje z vodnim kamnom umazanih pip, umivalnikov in kopalnih kadi.

“Uporabljamo in promoviramo samo opremo, ki ji zaupamo, in izberemo HydroFLOW® Pearl za nadzor vodnega kamna.”

Kako nastane vodni kamen?

Vodni kamen nastane s formacijo mineralov, ki se raztapljajo v vodi. Ko se voda segreva, ti minerali tvorijo trdo maso na površini cevi in ogrevalne opreme ter ovirajo prenos toplote in blokirajo prenos vode.

HydroFLOW® Pearl je rešitev za trdovraten vodni kamen v domovih. Za razliko od mehčalca vode, Pearl kemično ne spreminja vode in ne odstranjuje mineralov. Z njegovo pomočjo se rešimo vodnega kamna in hkrati skrbimo za čisto okolje!
Težave, ki nastopijo zaradi nabiranja vodnega kamna na ceveh in grelcih lahko z lahkoto preprečite.

HydroFLOW® zagotavlja vrhunsko tehnologijo za vodno oskrbo domačim uporabnikom, kot tudi v poslovnih dejavnostih, industriji in ostalim potrošnikom.

Na območjih s trdo vodo je vodni kamen lahko velik problem, saj povzroča blokade, ki zahtevajo zamenjavo opreme in zmanjšujejo učinkovitost ogrevanja za domače uporabnike in industrijo.

HydroFLOW® predstavlja najboljšo zaščito pred vodnim kamnom in je zasnovan tako, da ščiti pred oblogami trdovratnega vodnega kamna v cevovodih, grelnih elementih in na površinah. Zasnovan je za zaščito aparatov, kot so pomivalni in pralni stroji. Njegova zasnova pa omogoča tudi lažje čiščenje z vodnim kamnom obloženih površin.

HydroFLOW® v industriji ponuja vrsto ugodnosti – kot tudi odpravljanje vodnega kamna, lahko prepreči obraščanje bioorganizmov in ponuja rešitve brez uporabe kemikalij. V znanstveno razumevanje in odkritja vlagamo najboljše, to je vodilni inovacijski izdelek. Odlikujejo ga dokazana uporaba in neprimerljiva storitev, prilagojena za naše stranke.

S svojo inovativno in patentirano zasnovo in edinstvenim, elektronskim signalom, je HydroFLOW® Pearl primeren za vgradnjo v hiše z do štirimi spalnicami, in lahko zaščititi kombinacijske kotle, kot tudi prezračevalne in neprezračevalne jeklenke.

Brez HydroFlow

 

Z HydroFlow

Nalaganje vodnega kamna v ogrevalnih sistemih lahko povzroči blokade, ki zahtevajo zamenjavo opreme, zmanjšujejo učinkovitost ogrevanja in s tem povečujejo stroške. Samo 0,8 mm debela plast vodnega kamna lahko zmanjša učinkovitost ogrevanja za kar 10%*.

Za razliko od mehčalca vode, HydroFLOW® Pearl kemično ne spreminja vode in ne odstranjuje mineralov. Namesto tega ustvarja električno polje, tako da se vodni kamen v vodi oblikuje v suspenziji, ne pa kot trda obloga na grelnih elementih in površinah cevi.

HydroFLOW® Pearl se zlahka vgradi okoli obstoječega cevovoda na hladen dovod, kjer se voda segreva. Na primer na dovod cilindra za vročo vodo ali na dovod v kombiniran kotel .

SPECIFIKACIJE

• Signalna kontrolna lučka
• Napajalna enota: Vhodna napetost 110-240V AC
• Enota: Vhodna napetost 12V AC/DC
• Največja moč: 1,2 W
• Teža pribl.: 175gramov
• Dimenzije: V 110 x Š 67 x D 30mm
• Največji premer cev 38mm OD
• Dolžina vodnika 3m

 

Kako deluje HydroFLOW® Pearl?

Izmenični električni potencial s povprečno frekvenco ± 150kHz, ki ga ustvari Hydroflow, se širi po celotnem vodovodnem sistemu in razbija delce vodnega kamna. Delovanje izmeničnega električnega potenciala povzroči združevanje ionov, ki povzročajo vodni kamen, v skupke ali kristale. Ko se voda segreva, se običajno ustvarjajo obloge vodnega kamna. Delovanje Hydroflow sistema ustvari skupke ali kristale, ki so zelo stabilni in se ne vežejo na površino cevi, grelcev in prosto odtečejo s tokom vode.

Razlika med Hydropath tehnologijo in ostalimi je v tem, da inducira električni signal v vodi in je 30.000-krat bolj učinkovit kot magnetni signal.

Pogosta vprašanja

Zakaj ste naredili novo enoto?

Medtem ko je enota HydroFLOW® HS38 fantastično delovala pri preprečevanju vodnega kamna in zagotavljanju nemotenega delovanja kotlov, smo menili, da je čas, da naredimo vizualno osvežitev in uskladimo videz enote z njeno učinkovitostjo. Izkoristili smo tudi priložnost za nekaj izboljšav kakovosti življenja, zlasti v smislu enostavne namestitve.

Ali obstaja kakšna razlika v načinu namestitve?

Ja, tukaj je sprememba. “Nožni” del enote je najprej pritrjen na cev z dvema vezima, nato pa je pritrjen glavni del. Odsek “noge” je zdaj lažje namestiti za cevi blizu stene. Za vse podrobnosti si oglejte videoposnetek.

NAVODILO ZA MONTAŽO

Ali je mogoče enoto pozneje premakniti?

Da, enoto je mogoče zlahka odstraniti tako, da z nožem ali ploščatim izvijačem odpnete oba dela in nato odrežete vezi.

 

Prijavi se na novice in prejmi 15% popust pri nakupu.

Uspešno ste se prijavili na novice. Pri nakupu uporabite kodo: NOVO23. Popust ne velja za izdelke v akciji!

Prišlo je do napake. Prosim poizkusite znova.

Konik d.o.o. bo uporabil vaše podatke izključno za obveščanje o novostih iz našega programa.