Konik d.o.o., Troblje 1, 2380 Slovenj Gradec
02 88 12 170

Korak do čiste pitne vode

Način plačila in dostava

Plačilo in hitra dostava

Za področje Slovenije lahko kupec v postopku naročanja izbere naslednje načine plačila:

• z gotovino ob prevzemu blaga (po povzetju)
• z nakazilom na račun (ponudnika) po izdanem predračunu

• V primeru plačila po povzetju se naročeno blago plača dostavljalcu blaga ob prevzemu.
• V primeru bančnega nakazila pa po potrditvi naročila kupec prejme predračun, preko elektronske pošte, blago pa se kupcu odpremi po prejemu potrdila o plačilu ali dospetju sredstev na račun prodajalca.

V naši poslovalni v Slovenj Gradcu, vam omogočamo tudi nakup na obroke:

• nakup na 12 obrokov z NLB plačilnimi karticami pri katerem najnižji obrok znaša 50€
• nakup na 12 obrokov z DINERS plačilno kartico pri katerem najnižji obrok znaša 10€

Zagotavljamo vam takojšnjo dobavo (v dveh delovnih dneh) vsega naročenega blaga iz naše zaloge. Vsi artikli, ki so v postopku vašega nakupa označeni z nakupovalno košarico, so v tem trenutku dejansko na zalogi v naši trgovini. Do izjeme lahko pride le v primerih več hkratnih naročil zadnjih kosov. V tem primeru ima prednost prve izdobave prvo oddano naročilo. Seveda se bomo potrudili, v kolikor je le mogoče, izdobaviti tudi preostala naročila. Na dan dostave vas bo naša dostavna služba 2 – 3 ure pred dostavo prek SMS sporočila obvestila o svojem prihodu.

V kolikor bi želeli kupiti nek soroden izdelek, pa ga ne najdete v naši trgovini, nas prosimo pokličite ali nam pišite preko elektronske pošte.

Dostavo naročenega blaga opravlja Pošta Slovenije ali GLS.Vsa naročila bodo odpremljena še isti ali naslednji delovni dan (pod pogojem, da je blago na zalogi). Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev vas prosimo, da jih vpišete pod “opombe” na dnu naročila. Dostava blaga je omejena na ozemlje držav EU. Dostava se izvrši na vaš naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni doma, se bo dostavljalec dogovoril z vami o ponovni dostavi, brez dodatnih stroškov. V primeru, da zaloga poide, vas bomo o tem nemudoma obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročene artikle. Možen je tudi osebni prevzem naročenega blaga v naši poslovalnici.

Cena dostave se razlikuje na določen artikel. Cena je razvidna pred potrditvijo nakupa.

Prijavi se na novice in prejmi 15% popust pri nakupu.

Uspešno ste se prijavili na novice. Pri nakupu uporabite kodo: NOVO23. Popust ne velja za izdelke v akciji!

Prišlo je do napake. Prosim poizkusite znova.

Konik d.o.o. bo uporabil vaše podatke izključno za obveščanje o novostih iz našega programa.