Konik d.o.o., Troblje 1, 2380 Slovenj Gradec
02 88 12 170
Akcija!

Podpultni 3. stopenjski Aquaphor Filter Crystal H

160.00

Aquaphor Crystal H občutno zmanjša škodljive snovi, ki jih najdemo v pitni vodi.

Očisti vodo pred klorom, težkimi kovinami, naftnimi derivati, pesticidi in drugimi onesnaževalci v vodi.

Primerjaj

Podpultni filter

Vodni filter Aquaphor Crystal H je nova generacija vodnih filtrov, ki zagotavljajo večstopenjsko čiščenje pitne vode. Filtrirni vložki so izdelani po tehnologiji karbon-block.

Filter matrix vsebuje aktivno oglje in ionsko izmenjevalna vlakna AQUALEN ™. Antibakterijska kartuša pa vsebuje še mikro kristalna vlakna srebra v obliki grozda.

Uporaba nove ožje oblike ohišja filtra in novega koncepta karbon-block kartuš je podpultni Aquaphor Crystal H filtrirni sistem dosegel ultra kompaktno obliko.

Aquaphor Crystal H občutno zmanjša škodljive snovi, ki jih najdemo v pitni vodi.

Med njimi so sediment, mulj, pesek, rjo 98 %, klor 100 %, oljni madeži 95 %, fenol 95 %, pesticidi 95 %, ioni težkih kovin  (svinec,kadmij) 98 %

 

Vodni filter Aquaphor Crystal H zanesljivo ščiti pred nečistočami, ki se najpogosteje nahajajo v vodovodnem omrežju. Kartuša KH (srednji filter) zmanjšuje trdoto vode in preprečuje nastajanje vodnega kamna na posodi. Kompaktno ohišje filtra se zlahka prilega pod umivalnik, na umivalnik pa je nameščena posebna pipa za čisto vodo. Aquaphor Crystal H prečisti približno 6.000 litrov vode, ki jo lahko uporabite za pitje ali kuhanje juhe, kave, čaja itd. Hitrost filtracije je 2,5 litra na minuto, kar pomeni, da boste en kozarec čiste vode napolnili v nekaj sekundah.

Očisti vodo pred: klorom, težkimi kovinami, naftnimi derivati, pesticidi in drugimi onesnaževalci v vodi. Bistveno zmanjša trdoto (luske).

Prednosti Aquaphor Crystal H:
– ohišje filtra enostavno namestite pod umivalnik, pipo za filtrirano vodo pa pritrdite na delovno ploščo;
– filtrirana voda je vedno na dosegu roke, tako da lahko vedno operete zelenjavo in sadje s čisto vodo ali skuhate kavo, čaj ipd.;
– enostavna menjava kartuš s pritiskom na gumb;
– lahko prenese visoke pritiske in ima zanesljivo zaščito pred puščanjem;
– sodoben dizajn.

Poleg filtrov in ohišja filtra so v paketu priloženi vsi potrebni priključki (pipa, cev, T ventil in navoj).

– Zmanjšanje trdote

Ta model ima filter za mehčanje vode s pomočjo ionske izmenjevalne smole. Popolnoma napolnjeno smolo v modulu KH je mogoče regenerirati do 4-krat

– Globinsko čiščenje

Tri stopnje filtracije omogočajo mehčanje in čiščenje do 0,8 mikronov. Filter odstrani škodljive snovi, ki se običajno nahajajo v vodi iz mestne pipe.

Crystal H zmanjšuje klor in njegov neprijeten vonj, filtrira usedline in druga vidna onesnaževala za čistejšo vodo. Ščiti pred številnimi zdravju nevarnimi nečistočami, kot so organske spojine, pesticidi, svinec in druge težke kovine.

– Neomejen dostop do sveže pitne vode

Hitro zagotovite čisto vodo: 2 litra sveže filtrirane vode na minuto neposredno iz pipe. Tako boste s kapaciteto filtra 6.000 litrov imeli dovolj, da ostanete hidrirani.

– Večnamenska zaščita pred nečistočami v vodi

Zmanjšuje pogoste onesnaževalce vode iz pipe, vključno s klorom, organskimi spojinami, težkimi kovinami, rjo, fenoli, minerali trde vode.

Komu so namenjeni?

Za manjšo kuhinjo

Ta filter izpolnjuje potrebe tistih, ki iščejo napravo, ki prihrani največ prostora. Znotraj svoje kategorije vam bo ta rešitev pomagala, tudi če ste v zelo omejenem prostoru.

Nekateri modeli ne zahtevajo neposredne postavitve pod umivalnik in jih je mogoče namestiti na nekonvencionalne lokacije, skupaj s predfiltri za celotno hišo.

Za ljubitelje kuhanja

Velike količine čiste in okusne vode potrebujemo za pitje, pa tudi za kuhanje za družino.

Voda je pomembna, ko obožujete domače marmelade, dišeče juhe in celo pravo testo za slastne pice!

S tem filtrirnim sistemom dobite dovolj čiste pitne vode. Kuhajte z užitkom in poskrbite za odlično hrano svoji družini.

Za racionaliste

Odlična rešitev, če sistem reverzne osmoze ni prioriteta. Na primer, če je voda iz pipe mehka ali če želite občasno regenerirati filter za mehčanje vode. Ta filter je namenjen za srednje trdo vodo.

Za ljudi, ki verjamejo v preverjeno kakovost

Filtrirni sistem je zasnovan za tiste, ki imajo raje preizkušene filtracijske tehnologije. Izdelek predstavlja klasično konfiguracijo filtra, ki bo zanesljivo služil več let.

Filter je opremljen z vsem potrebnim za temeljito čiščenje pitne vode.

Prijavi se na novice in prejmi 15% popust pri nakupu.

Uspešno ste se prijavili na novice. Pri nakupu uporabite kodo: NOVO23. Popust ne velja za izdelke v akciji!

Prišlo je do napake. Prosim poizkusite znova.

Konik d.o.o. bo uporabil vaše podatke izključno za obveščanje o novostih iz našega programa.