Konik d.o.o., Troblje 1, 2380 Slovenj Gradec
02 88 12 170

Korak do čiste pitne vode

Akcija!

Bidon City Aquaphor s filtrom

14.90

Lahek prenosni filter za vodo iz pipe.

Bidon City Aquaphor s filtrirnim vložkom je namenjen dodatnemu čiščenju hladne vode iz vodovoda.

Filtrirni vložek odstrani aktivni klor, težke kovine, toksine in alergene, ki se nahajajo v vodi ter izboljša okus in vonj vode.

 

Bidon City Aquaphor s filtrom

Lahek prenosni filter za vodo iz pipe.

Bidon City Aquaphor s filtrirnim vložkom je namenjen dodatnemu čiščenju hladne vode iz vodovoda.

Filtrirni vložek odstrani aktivni klor, težke kovine, toksine in alergene, ki se nahajajo v vodi, izboljša okus in vonj vode.

Filtrirni vložek vsebuje dve visoko učinkoviti komponenti: patentirano vlakno AKVALEN in vlakno iz aktivnega oglja.

Aktivno oglje, ki ima zaradi svoje vlaknaste strukture večjo filtrirno zmogljivost kot granulirano oglje enake prostornine.

Selektivnost mikrovlaken AKVALEN proti težkim kovinam se ne uporablja samo za filtracijo, temveč tudi za preprečevanje razvoja bakterij v notranjosti vložka.

AKVALEN ohranja srebro v aktivni ionski obliki. Takšno srebro učinkovito preprečuje razvoj bakterij znotraj vložka, hkrati pa se ne izpira z vodo in ne škoduje človeškemu telesu.

Material bidona je prijeten na dotik, širok trak dodatno fiksira stekleničko med uporabo, zaščitni pokrov  prepreči puščanje vode.

Prostornina 0,5 l je idealna za odžejanje na poti, filtrirano vodo pa lahko dolijete takoj, ko jo potrebujete. Primerno za potovanja in izlete.

Plastenka za vodo s filtrom je korak k odgovornemu ravnanju z viri narave in dnevnim prihrankom pri nakupu plastenk za enkratno uporabo.

 

Zakaj  BIDON CITY?

 

  INOVATIVNO IN ZANESLJIVO – Nova generacija filtrov za steklenice!
Filtrira hitro in praktično med pitjem. Zahvaljujoč inovativnim aktivnim ogljikovim vlaknom je voda brez klora, težkih kovin, toksinov in alergenov.
POPOLN ZA NA POT – Plastenka Tritan je nezlomljiva, lahka, trpežna in ne vsebuje BPA. 1 filter (kapaciteta 150 l) prihrani 300 x 0,5 l plastenk.
  VISOKA KAKOVOST – V mestu, v šoli, na izletu ali med športom. Z odpiranjem pokrova z eno roko in neprepustnim pokrovom je pravi spremljevalec.
  ELEGANTEN – je kompaktne oblike in se prilega povsod. Ima trpežno površino, se udobno prilega roki, zaščitni pokrovček preprečuje razlitje.

Barva

Moder, Roza, Zelen

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznake: , ,